Zabudla Európa na Taylorovo posolstvo? - Klinec, I.
Participácia ako zdroj hospodárskeho rastu v Japonsku a krajinách juhovýchodnej Ázie. Princípy Taylorovej teórie vedeckého riadenia. Možnosti využitia participácie obyvateľstva na dosahovaní výkonnosti a vytváraní prosperity v transformujúcich sa krajinách strednej a východnej Európy.