Poskytovanie miezd v cudzej mene - Mačuha, Miroslav
Možnosť poskytovania mzdy v inej ako slovenskej mene podľa zákona č.1/1992 Zb. o mzde. Podmienky vyplácania mzdy v cudzej mene. Dohodnutie termínu, v ktorom sa vykoná prepočet dosiahnutej mzdy v korunách na cudziu menu.