Možnosti řešení nezaměstnanosti v západní Evropě
Štyri možné spôsoby zvládnutia problémov nezamestnanosti v západnej Európe podľa denníka Le Monde. Prístupy jednotlivých krajín Európy k riešeniu problémov nezamestnanosti.