Holdingová strategie - Jirásek, J.
Z histórie holdingov v Čechách a vo svete. Vznik mnohoodborových veľkopodnikov. Zmysluplnosť holdingu - vytvoriť náležitú holdingovú konkurenčnú výhodu. Holdingová stratégia. Úloha vedenia holdingu. Príklady holdingov (General Electric, Unilever, ABB, Canon).