Štruktúra Slovenského živnostenského zväzu - Košťálová-Mošková, Mária
Prehľad činnosti a štruktúra jednej z najdôležitejších profesijných organizácií v SR - Slovenského živnostenského zväzu - r. 1995. Členovia predstavenstva, členská základňa. Hlavné úlohy SŽZ. Kontaktné adresy.