Legalizovaný finančný raj Motivácia plánovania: vyhnúť sa drastickému zdaneniu - Vavruška, D.
Off-shore krajiny a ich vývoj. Charakteristika off-shore krajiny. Podnikateľské zámery ovplyvňujú rozhodovanie klienta.