Výpočet základu dane - čiastkového základu dane pri dani z príjmov fyzických osôb v prípade viac druhov príjmov - Faiglová, Svetlana
Výpočet čiastkového základu dane, ak daňovník dostane za príslušné zdaňovacie obdobie viac druhov príjmov. Príjmy, pri ktorých sa neuplatňujú výdavky, a príjmy zdanené osobitnou sadzbou dane. Výdavky pri príjmoch z prenájmu. Výdavky pri ostatných príjmoch.