Atraktívna forma bezhotovostného platobného styku - Pumová, A.
Bankové platobné karty. IAPA karty: IAPA Key Guard, Executive TeleCard, EC-MC. Využitie úrazového poistenia v platobných kartách ČSOB. Akceptácia platobných kariet. Podmienky na vydanie platobnej karty. Systém ochranných prvkov. Doba platnosti karty. Použitie platobných kariet. Využitie platobných kariet v obchode.