Voľba správnej brokerskej firmy Rozhodujú: odporúčania, požadovaná finančná záruka a výška odmeny za sprostredkovanie - Zoller, Alexander
Obchodovanie na burze. Definícia brokera. Odmena za služby. Podmienky podpisu zmluvy.