Snaha VÚB o reštrukturalizáciu úverov: nie udalosť, ale proces - Balko, Ladislav
Stratégia starostlivosti VÚB o rizikové úvery. Potreba reštrukturalizácie úverov. Úloha veriteľa v procese reštrukturalizácie. Pružnosť banky. Predpoklady úspechu procesu reštrukturalizácie - tím plus analýza plus organizácia práce. Konkurencieschopnosť výrobkov a služieb - jeden z predpokladov úspešnej reštrukturalizácie. Zákonné práva zúčastnených strán. Plán reštrukturalizácie.