Ekonomický a menový vývoj Slovenska v roku 1994. 4
Z výročnej správy Národnej banky Slovenska. Hodnotenie vývoja peňažnej zásoby, vkladov a úverov za r. 1994. Štruktúra vkladov podľa subjektov a podľa času. Štruktúra úverov.