Poľsko na ceste ekonomického rastu. 2 - Lindar, T.
Úloha privatizácie v poľskej ekonomike. Konkrétne projekty oživenia. Zásady veľkej privatizácie. Politické rozpory pri transformácii výroby. Postavenie malých súkromných roľníkov po vstupe do EÚ.