Slovinsko - slibné vyhlídky malého státu
Dôsledky rozpadu Juhoslávie. Oživenie slovinskej ekonomiky od r.1993. Finančná politika. Postup privatizácie v Slovinsku. Bankovníctvo. Vnútorný a zahraničný obchod. Prílev priamych zahraničných investícií do Slovinska. Základné ekonomické údaje Slovinska za roky 1993 a 1994.