Štáty CEFTA sa odrazili od dna, hospodárska situácia sa stabilizuje - Oberhauser, Ján Artur
Postupná stabilizácia ekonomík krajín CEFTA. Rozhodujúca je reštrukturalizácia. V r. 1994 sa začal zvyšovať HDP. Silná pozícia terciárnej sféry. Očakáva sa reindustrializácia národných ekonomík. Potreba investícií. Radikálne zníženie priemyselnej výroby. Najlepšie výsledky v zahraničnom obchode má SR. Rast vzájomnej konkurencie štátov. Porovnanie hospodárskeho vývoja Slovenska, Česka, Maďarska a Poľska v r. 1993-1995.