Vývoj indexů spotřebitelských cen od počátku cenové liberalizace - Adamková, Hana, 1969-
Vzrast spotrebiteľských cien v roku 1994 oproti roku 1990 - potravinársky tovar, nepotravinársky tovar, verejné stravovanie a služby. Vývoj spotrebiteľských cien v ČR v rokoch 1991 - 1994.