Ochrana před dovozem dumpingových výrobků - Přenosilová, Z.
Prijímanie antidumpingových opatrení proti dovozom výrobkov za dumpingové ceny pôsobiace proti domácim výrobcom. Právna úprava antidumpingových opatrení v jednotlivých krajinách. Návrh zásad zákona na ochranu pred dovozom dumpingových výrobkov v ČR, vychádzajúci z Dohody o vykonávaní článku VI Všeobecnej dohody o clách a obchode, prijatej v Marakéši 1994. Predmet právnej úpravy. Základné pojmy. Antidumpingové konanie.