Všeobecný ekonomický rast stimuloval ceny surovín - Truncová, D.
Vývoj cien na svetových trhoch základných surovín v prvom polroku 1995. Vzostup cien priemyselných surovín aj niektorých poľnohospodárskych komodít. Klimatické podmienky v hlavných pestovateľských oblastiach a cenový vývoj.