Nemajetným, ale i racionálne hospodáriacim Leasing šetrí peniaze, ktoré potrebuje firma na podnikateľské aktivity
Výhody leasingu a jeho aplikácia v podnikaní. Prenájom motorového vozidla u firmy ŠkoFIN. Predbežná kalkulácia finančného leasingu LS ŠkoFIN Bratislava podľa odporučených cien importéra. Služby firmy ŠkoFIN.