Poľsko - zaujímavý obchodný partner. 1 Podnikanie so zahraničím - Matwikow, B.
Poľsko-slovenské obchodné vzťahy. Hodnoty, ktoré dosiahol vzájomný obchod Slovenska s Poľskom v rokoch 1991-1993. Komoditná štruktúra zahraničného obchodu SR a Poľska. Poľsko a ekonomická reforma. Podmienky pre začatie predaja na poľskom trhu. Nedostatky a chyby poľského hospodárstva podľa špecialistov OECD.