Rusko: Zahraniční investori požadujú predovšetkým politickú stabilitu - Schlesingerová, K.
Rusko naďalej nemôže očakávať veľký prílev zahraničných investícií. Politická nestabilita. Bariéry pre zahraničných investorov. Štruktúra zahraničných investícií v RF. Rusko musí získať predovšetkým domácich investorov.