Devízový zákon. 2
Zákon NR SR č. 202/1995 Z.z. Devízový zákon a zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov. Devízová kontrola. Devízové priestupky a devízové delikty. Núdzový stav v devízovom hospodárstve. Vzťah k medzinárodným zmluvám.