Čím se zabývá pracovní skupina pro malé a střední podnikání zemí střední a východní Evropy - Navrátil, J.
Formy praktickej spolupráce krajín združených v Stredoeurópskej iniciatíve (SEI). Spolupráca uskutočňovaná tematicky rôzne zameranými skupinami. Vznik a vývoj SEI a základné mechanizmy spolupráce. Pracovná skupina pre malé a stredné podnikanie. Vytváranie podporného systému na dosiahnutie rovnováhy sektoru MSP. Jednotlivé časti, ktoré by mal zahrňovať: 1. Zákonné podmienky. 2. Finančné podmienky. 3. Profesijné služby a organizácie, ktoré ich zaisťujú. 4. Informačný systém. Vymedzenie konkrétnych spoločných činností pracovných skupín pre MSP v krajinách SEI.