Perspektiva rozšíření EU na východ Maďarský pohled - Inotai, András
Maďarské stanovisko k problematike rozšírenia Európskej únie smerom na východ. Názor autora na Asociačnú dohodu. Prekážky brzdiace rozšírenie EÚ na východ. Potreba novej vnútornej rovnováhy EÚ. Finančné problémy rozšírenia EÚ. Podpora modernizácie alebo sociálnej stability stredoeurópskych krajín - sporná otázka pre EÚ. Neujasnenosť otázky rozšírenia EÚ smerom na východ.