Zelená kniha Evropské unie - klíč ke společné měně? - Mička, Přemysl
Budovanie hospodárskej a menovej únie ako najvýznamnejšia systémová zmena integračných procesov západnej Európy. Zmluva o Európskej únii - Maastrichtská zmluva. Zelená kniha Európskej únie - technický a organizačný postup zavádzania jednotnej meny. Tri hlavné princípy scenára Zelenej knihy. Úloha jednotlivých sektorov na príprave jednotnej meny. Summit Európskej únie v Cannes a ďalší postup k jednotnej mene.