Duševné vlastníctvo je majetok, ktorý treba ochraňovať. 1 - Hefter, L.R
Zákony na ochranu duševného vlastníctva vo svete. Nehmotnosť duševného vlastníctva. Štyri odlišné druhy nehnuteľného majetku - patenty, obchodná značka a značka služieb, autorské práva a obchodné tajomstvo. Charakteristika jednotlivých druhov. Ekonomický význam ochrany duševného vlastníctva.