Reforma sociální pomoci ve Spojených státech - Adam, J.
Vládny program USA reformy systému sociálnej pomoci (social welfare). Dôvody reformovania systému sociálnej pomoci. Republikánska a demokratická koncepcia reformy. Odlišnosti oboch koncepcií.