Allianz - pojem v európskom poisťovníctve - Benkovská, J.
Riaditeľka obchodného zastupiteľstva Allianz poisťovne, a.s. Bratislava Ing. Jana Benkovská o možnostiach poistenia všeobecne a špecializovane v priemyselnom poisťovníctve. Reakcia poisťovne na zmeny v osobných preferenciách a postojoch.