Sociálne poistenie - nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. 1 - Matlák, Ján
Organizácia sociálneho poistenia. Nová inštitúcia na vykonávanie sociálneho poistenia - Sociálna poisťovňa, zriadená zákonom NR SR č. 274/1994 Z.z. Jej orgány, pôsobnosť pobočiek, financovanie. Subjekty platiace poistné.