Sociálne poistenie - nemocenské poistenie, dôchodkové zabezpečenie. 2 - Matlák, Ján
Vysvetlenie najdôležitejších ustanovení zákonov o sociálnom poistení. Nemocensky poistené osoby. Rozličné druhy pracovnoprávnych vzťahov a dohôd a účasť na poistnom. Samostatne zárobkovo činné a spolupracujúce osoby.