Zamyšlení nad sociálním důchodovým pojištěním - Vostatek, Jaroslav
Teória a politika sociálneho poistenia. Pojem sociálneho poistenia. Príspevky na sociálne zabezpečenie (dane). Tripartitné financovanie sociálneho poistenia. Integrácia poistného sociálneho poistenia a dane z príjmu fyzických osôb. Dôchodkový vek a koncepcia starobných dôchodkov. Vdovské a vdovecké dôchodky.