Umieráčik slovenského školstva - Bujačková, E.
Dôsledky nedostatku finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu pre vysoké školy. Vzrast záujmu o sociálne štipendiá. Prospechové a mimoriadne štipendiá už len raritou.