Nepravdivé mýty o ruskom bohatstve
Vyvrátenie mýtov o neobmedzenom množstve lacných nerastov v Rusku. Ťažkosti zahraničných investorov (ruský nacionalizmus, xenofóbia, legislatívna a daňová neistota).