Ceny odzrkadľujú situáciu i východiská - Majkútová, A.
Úvaha nad niektorými časťami Správy o poľnohospodárstve v SR, známej ako Zelená správa. Ministerstvo pôdohospodárstva SR v nej analyzuje a hodnotí výsledky agropotravinárskeho komplexu, lesného a vodného hospodárstva.