Čo trápi slovenských hotelierov? 1 - Kasalovský, P.
Myšlienky niektorých účastníkov stretnutia v popradskom hoteli Satel o službách poskytovaných v hoteloch na Slovensku. Ceny za ubytovanie. Porovnanie so zahraničnými hotelmi.