Čo trápi slovenských hotelierov? 2 - Kasalovský, P.
Diskusia manažérov a podnikateľov podnikajúcich v oblasti Vysokých Tatier o úlohe a účasti štátu pri rozvoji cestovného ruchu. Problematické riadenie cestovného ruchu Ministerstvom hospodárstva SR. Opodstatnenosť zriadenia samostatného orgánu pre cestovný ruch.