Kdy hrozí podnikatelská krize? - Umlaufová, M.
Podnikateľskú krízu nemožno vnímať ako moment zničenia, krachu. Ide o situáciu, v ktorej je porušená rovnováha medzi vnútorným prostredím firmy a podnikateľským prostredím. Fázy podnikateľskej krízy. Riadenie krízy by malo byť súčasťou praxe podnikového manažmentu.