Na rozhojdanej vlne hospodárstva - Foltín, J.
Postavenie malých a stredných podnikov (MSP) v zahraničí a u nás. Spoločenská, ekonomická, ponuková, štruktúrna, zamestnanecká, vzdelávacia a exportná funkcia MSP. Vzťahy malých a veľkých podnikov. Potreba efektívnejšieho dialógu podnikateľov s vládou. Prekážky podnikania.