Produkty šité na mieru, len si vybrať Klient sa môže rozhodnúť podľa vlastných potrieb a finančných možností - Luptáková, O.
Leasingové služby spoločnosti BPT. Finančný leasing. Zrýchlený leasing. Operatívny leasing. Spätný leasing. Dodávateľský leasing. Leasing nehnuteľností. Komplexné leasingové služby.