Turkménsko - Kuvajt zajtrajška - Brabec, J.
Využitie druhých najväčších zásob plynu na svete v púšti Kara-Kum a Dešt-i-chul v Turkménsku. Možnosti využitia prírodného potenciálu po osamostatnení krajiny r. 1991. Doprava plynu do Európy. Zahraniční investori.