Medzinárodné účtovníctvo. 1 - Nemecko - Daniel, Peter
Prehľad účtovných metód a zásad špecifických pre účtovníctvo v Nemecku. Charakteristika nemeckého účtovníctva a účtovného systému. Úloha účtovného inštitútu. Základné požiadavky pri zostavovaní výkazov. Tzv. autoritatívny princíp. Historické ceny. Obežný majetok a oceňovanie zásob. Výkaz ziskov a strát. Činnosť audítorov.