Nová akosť pre kartóny a izolačný materiál - Višváder, P.
V Juhoslovenských celulózkach a papierňach, a.s. Štúrovo budujú projekt systémov zabezpečovania akosti podľa medzinárodnej normy ISO 9002. Certifikácia celého výrobného programu. Pokrok v obalovej technike.