Zákon Národnej rady Slovenskej republiky
Zákon NR SR z 26.6.1995 o odbornej spôsobilosti na vybrané činnosti vo výstavbe a o zmene a doplnení zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon), ktorý nadobudol účinnosť od 1.7.1995.