Prognóza rozvoje robotiky do roku 1998
Prognózy svetového predaja priemyselných robotov, ktoré vypracovala Ekonomická komisia OSN pre Európu a Medzinárodná federácia robotiky do r.1998. Zvyšovanie hustoty robotov. Perspektívne oblasti vo svete pre uplatnenie robotov.