Rozhovor jako zdroj porozumění - Šimková, L.
Umenie rozhovoru ako každodenný pracovný prostriedok. Rozhovor je spoločným dielom rozprávajúcich sa. Dôvera a porozumenie medzi klientom a sociálnym pracovníkom.