Výsledky konjunkturálneho prieskumu v priemyselných, stavebných a obchodných podnikoch v novembri 1995
Štatistické ukazovatele získané od respondentov v priemyselných, stavebných a obchodných podnikoch. Predbežný odhad ukazovateľov za december 1995 až február 1996. Porovnanie ukazovateľov za november a október 1995.