Komplexní revize metodiky indexů spotřebitelských cen - Kroc, Stanislav
Charakteristické prvky nového informačného systému štatistických spotrebiteľských cien v období 1991-1994. Váhový systém pre výpočet indexu spotrebiteľských cien. Výber cenových reprezentantov. Štruktúra spotrebného koša. Zber dát, spracovávanie a publikovanie indexov. Vývoj indexov spotrebiteľských cien v jednotlivých mesiacoch v r. 1994.