Obsah Trendu 1995
Aktuality. Automobily. Cestovný ruch. Diskusia. Dokument. Financie. Hospodárstvo. Informačné technológie. Kapitálový trh. Knihy. Komodity. Letecká doprava. Manažment. Nevýrobná sféra. Podnikanie. Pôdohospodárstvo a potravinárstvo. Právo a legislatíva. Privatizácia. Reality. Reklama a médiá. Svetová ekonomika. Výstavy a veľtrhy.