Adaptácia - kritérium úspešnosti - Valach, V.
Pojmy nerovnováha a adaptácia ako najfrekventovanejšie spoločensko-ekonomické kategórie v 70., 80. a 90. rokoch 20. stor. Aplikácia adekvátnych adaptačných procesov.