Cesta nebude krátka a bez problémov - Krč, R.
Porovnanie ekonomického vývoja Slovenska vyjadrený podielom hrubého národného produktu na obyvateľa s vývojom v krajinách s vysokým hrubým národným produktom na obyvateľa a vývojom v krajinách so stredným produktom na obyvateľa.