Autorské honoráre a daň z príjmov za rok 1995. 2 - Piršelová, Dagmar
Skutočnosti, ktoré pomôžu pri výpočte základu dane z príjmov. Informácie o tom, kto podáva daňové priznanie, čo sa započítava do hraničnej sumy 10 tisíc korún, kedy uplatniť skutočnú výšku výdavku a kedy paušál.